Post by erdudmaideafab on Feb 17, 2022 5:59:02 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Candy Legend 2022 version ▞▞▞
Candy Legend Gündəlik vfjg
Candy Legend Alkalmi zhjc
Oyun yaxşıdır, amma reklam üçün
Mən bu oyunu çox sevirəm və hamınızla oynamaqdan məmnunam
Çoxlu reklamlar, çoxlu reklamlar. Reklamlara nifrət edirəm, onların çoxu qarışıqdır. Mən bu oyunu sevmirəm və reklamlar saxtadır. Uhh, bu MM-nin surətidir? bu oyun qeyri-mümkün və çılğın oyundur... bu sadəcə başqa oyun kimi görünür, lakin başqa dizayn və bu sadəcə qarışıq bir oyundur...
gözəl və gülməli oyun, maraqlıdır
Yaxşı qrafika və əyləncəlidir
Çoxlu reklamlara. N başlanğıc həmişə bir az yavaşdır
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
İndiyə qədər yaxşı. Mən bir müddətdir oynayıram və bu, yaxşıdan yaxşıdır. Daha yaxşıdan daha yaxşı olub olmadığını görmək üçün bir müddət keçmişdən sonra yeniləyəcəyəm.
Hər dəfə musiqimi dondurur
Çoxlu reklam
çoxlu reklam.
Ən yaxşı oyun Lol oynamağı çox sevirəm💓😍 Yeni mövzu verin və başqa şeylər almaq üçün mükafat verin.....
Mən 3 yaşlı nəvəmə bu oyunu oynamağı təzəcə öyrətməyə başlamışam, o da xoşlayır, mənim kimi amma reklamlara sərf olunan vaxt, əslində bu oyunun hər mərhələsindən daha uzun çəkir, axmaqdır!😡 Xahiş edirəm, kəsə bilərsiniz reklam vaxtı. Bu, həqiqətən off qoymaq indi! Artıq onlara baxmaqdan belə çəkinmirəm. Darıxdırıcı!!! 😤 🤔Əlavələri azaldın və ulduz reytinqi qazanın, bu qədər sadədir.🥱
İndiyə qədər yaxşı... Redaktə edin: Yanıb-sönən ipuçları/göstərişləri ilə STOP! Çox diqqəti yayındırır. Mən böyük qızam; Mən təkbaşına qazana da, uduzmağa da qadirəm. Silindi.
😬😡bunun həddən artıq çox reklamı var sadəcə nifrət edirəm amma həm də maraqlıdır
Yalnız bu proqramı quraşdırdı. Unikal və asılılıqdır Qrafikanı və musiqini sevirəm. Biz yaşlı xanımlar üçün əladır.😊👍
yaxwidi mence darıxanda oynuyuram amma bəzən oyundan darıxıram çünki çox asandır amma bəyənirəm onu yükləməyi çox tövsiyə edirəm
Çox gözəl oyundu
Nə ploha
yaxsi oyundu bas qatmax olar
Mən bu oyunu oynamağı xoşlayıram. Çox rahatdır və onun oynamaq üçün çoxlu müxtəlif hissələri var.
sürətli, əyləncəli...lakin reklamlar bir-birinin ardınca gedir.
Əksər hallarda yaxşı oyun. Heç bir almaz və ya başqa bir şey ala bilmirəm, Çin yazısı ilə gəlir.
Oyunu sevirəm, diz dəyişdirmə bərpası ilə məşğul oldum
oynamaq əyləncəlidir və səviyyələri keçmək asandır, mən onu oynamaqdan həzz alıram.
Konfet malikanəsi ilə eyni oyun, sadəcə fərqli 3 bulmacalar. Bunu görəndə məyus oldum. Fərqli bir dizayn oyununa ümid edirdi. Reklam həmişəki kimi həddən artıq yüklənir.
yaxşı oyun və asan
Həddindən artıq əlavələr və pop-uplar
Çox əyləncə və maraqlı şən. heyrətamiz. Rəngarəng. Bu oyunun başqa bir hissəsində Məryəmin təmir və yeniləmə tələb etdiyi ev var. Mən də onu düzəltməyi xoşlayıram. Partlayış hissəsini qazansanız, evi düzəltmək üçün növbəti səviyyəyə keçə bilərsiniz. Məncə, bu, çətinliyə düşür. Beyninizin diqqətini saxlayır. Əsl əyləncəli oyun. Zövq alıram Əla.
Iyi
əlavələr olmadan yaxşıdır, içindəkiləri çıxarın, bu əla oyun olardı
8 və 6 yaşlı nəvələrimin xoşuna gəlir.
Çox rahatlaşdırıcı və çətin deyil, mənim üçün yaxşı oyundur, çünki qocalmışam və görmə qabiliyyətim zəifdir
Yaxşı vaxt doldurucu, lakin qrafika çox sadə və oyun çox asandır... hesab edirəm ki, bu, gənc uşaqlar üçün nəzərdə tutulub...
Həqiqətən gözəl oyundur. Digər oyunlar arasında bu oyunu ən çox bəyənirəm. Düşünürəm ki, bu, məni daha parlaq edir. Bütün boş vaxtlarım bu oyunla keçdi. Məni təravətləndirir.👀✨💕
Kitchen story: Food Fever – Cooking Games Priložnostne qir
Yaxşı olmayan oyun həmişə qəzaya uğraması onu iki dəfə silib yenidən quraşdırıb və bir çox reklamlarda da eyni şeyi edir.
çoxlu pop-up əlavələri
Mən bu oyunu bir neçə dəfə endirməyə çalışdım və açanda eyni oyun belə deyil.
Artıq bitirdim, sonra nə olacaq? Növbəti səviyyə haradadır???
Sevimli qrafika ilə çox gözəl oyun
Maraqlıdır və oynamaq çox asandır
İtirilmiş canlar yoxdur, taymer yoxdur, almaq üçün heç bir şey yoxdur --- sadəcə çoxlu əyləncə. Bunu mütləq yükləyin!
gözəl və rahatlatıcı, stresdən azad edir
Mən onu axırıncı dəfə oynadığımdan bəri, onlar çox vaxt oyunçuya məqsədləri yerinə yetirmək üçün heç bir ağlabatan imkanlar təqdim etməyərək, onu daha "çətin" etmək üçün proqramlaşdırmanı dəyişdirdilər. Bir proqramçı kimi bu məni kökündən qıcıqlandırır
Candy Legend Casual kqpm
Bu, çox asandır və digər oyunlara nisbətən daha az reklamı var.
reklamlar öldürücüdür, amma oyunu sevirəm
Blokları konfet etmək asandır crash çox çətindir