Post by erdudmaideafab on Feb 17, 2022 5:43:48 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Banana Kong ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Banana Kong IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod więcej pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ Banana Kong 2022 version ▞▞▞
caleb dydaktyczne jfg ng hd
gra jest sppko jezeli nje masz neta i sie nudzisz
Fajna jest. Instalować i grać. Zachęcam
الله يرضى ليكم
Banana Kong Экшен cby
Wrzuć reklamy również 1,99 USD za jedyne 5 serc i potrzebujesz 1, aby ożywić, potem 2, a następnie 3? to wielkie zdzierstwo!, macie tu coś wielkiego, to jest zabawne i przegapiacie duży obraz, biorąc grę i czyniąc ją jedną z wielkich, nie wierz mi na słowo, wsparłem finansowo tylko kilka innych wspaniałych twórcy gier, którzy są dobrze znani.
Nie jestem w stanie wyraźnie zobaczyć ziemi, proszę, pomóż mi się jej pozbyć ...
To naprawdę świetna i zabawna gra, chociaż może mogą dodać inne rzeczy
mija czas, kiedy jestem znudzony
Bardzo fajna gierka
Biegasz i żresz banany. Co więcej potrzeba
Ale co jakis czas sie wylacza.
zmęczony uderzaniem nie teraz, aby ocenić. tak denerwujące.
Po pierwsze, gra ma dobry styl graficzny, bardzo podoba mi się również ilość wysiłku i rozgrywka włożona w nieskończonego biegacza, wydaje mi się również, że wybór muzyki jest nie tylko przyjemny do pomniejszenia, ale także bardzo dobrze pasuje do gry, ale to nie jest idealne, im więcej grasz, tym bardziej powtarzalna staje się gra, jak naprawiłbym problem, ma wiele motywów, które byłyby losowe za każdym razem, gdy zacząłeś rundę, a także trudność zmienia się tak szybko, niektóre obszary są trudne i łatwe.
Coś, w co chcę zagrać, ale skaluje się poprawnie na moim urządzeniu. Proszę napraw to
Banana Kong APK latest, 1.9.6.6 download free. ... Banana Kong dla Androida Darmowe pobieranie. () Gry, Action. App By: FDG Entertainment GmbH & Co.KG.
Bardzo mi się to podoba
WowB-):-)
Taka se
To dobra gra, jeśli grałem w nią od dzieciństwa, stawiałem z przyjaciółmi małe wyzwania, aby pobić obecny wynik, który miałem, to ogólnie miało duży wpływ na mój kaptur chiod, nie jestem pewien, jak długo to miałem, ale to jest cudowna gra, gdybym mógł dać 100/100
Bardzo fajna gra. Jedynym powodem, dla którego to pobrałem, jest to, że miałem go na telefonie mojego taty i UWIELBIAŁEM tę grę. Do dziś. Nie mogą zrobić nic, aby ulepszyć grę. Ale tbh rzeczy kosztują dużo bananów. Więc może spróbuj obniżyć ceny i zobacz, co się stanie. Dzięki, pa
nic nie robi, gdy go otwieram, zamyka się
Dobra gra, ale niektóre misje są praktycznie niemożliwe
PR zamek
Super gra ale dałam 3 gwiazdki bo jest bardzo ale to bardzo denerwująca. Dla spokojnych osub pasuje ale dla niespokojnych osub nie pasuje.
Monster Defense King Strategiya xrbs
Nienawidzę, że to nie ma sensu, a banany spadają za szybko, a animacja jest okropna😒😒
Fajne na nudy
Dobra gra. Szkoda, że nie możesz wyrównać, jak wysoko może skakać.
Beznadziejne
GŁUPIE 😤mój brat się złości że tak napisałam🙍
XD
Obraz gry nie pasuje do mojego ekranu, więc nie widzę żadnych krawędzi gry. Dotyczy to również terenu, na którym znajdują się zagrożenia, które mogą cię zabić. Nie możesz uniknąć tego, czego nie możesz zobaczyć, więc to trochę zrujnuje.
dobra gra ale brakuje mi w niej coś jescze ale polecam
Usiłowałem po chwili
Banana Kong פעולה illa
Yay
I to jest dobra gra, ale ciągle pytam o oceny, a potem reklamy
Fajna gierka. Polecam
To bardzo dobra rozgrywka, grafika jest dobra, nie ma lamentu, a ja jestem mistrzem tej gry, jest to również bardzo łatwe, ale mam problem, że kiedy wchodzę do wody z pomocą kreski, pojawia się krokodyl i za każdym razem gryzie goryl dzięki
Taka fajna gra do grania, gdy się nudzisz. Zawiera wiele osiągnięć, aby urozmaicić wrażenia i mnóstwo odzieży, którą możesz zdobyć za walutę gry. Nie tyle płacisz, aby wygrać, a możesz układać rzeczy lub serduszka, oglądając reklamy. Fajna gra, polecam 👍🏻
Banana Kong na iPhone - Download - Softonic
Skakanie i zbieranie bananów, grafika całkiem przyjemna
Bardzo często wyrzucałem z gry np miałem 500 bananów i rekord i mnie wywaliło ta gra do SYF NIE POLECAM
jest dobra gra
Wciągająca, ale może by dojść do czegoś nowego
Grałem w to w dzieciństwie i jak tylko to zobaczyłem, musiałem go pobrać. To równie zabawne, wiem, że ma w sobie nostalgiczny nastrój.
Na Samsung Galaxy Neo. Zacina się.
Banana Kong Hành động avr
Banana Kong - PHONEKY
nie śmieszne! umrzeć zbyt szybko
Cześć deweloperzy, bardzo fajna i epicka gra, naprawdę mnie to czasami nie może przestać, jeśli ktoś do mnie dzwoni 😁😁 Dałem to 4 🌟 być, ponieważ naprawdę szukałem czegoś takiego jak ow donkey Kong . Jeśli tak nie jest, to nawet wstawiaj niektóre etapy, które można wyczyścić, zamiast po prostu biegać z bananami 😁👍 Będę się tym cieszył do tego czasu, jeśli to możliwe z dużego JA 👊
Nwm jak ocenić mi się podoba i mi się niepodobbba T_T